Portfolio en klantervaringen van Stroopwafel Webdesign Gouda

Hieronder vind je een selectie van door mij uitgevoerde projecten.

Tamelijke digibeet die ik ben, zag ik nogal op tegen de noodzakelijke vernieuwing van mijn website, wat zelfs uitdraaide op een hele nieuwe website maken. Maar de klantvriendelijke manier waarop Eelco Soeteman dat deed, heb ik als een genoegen ervaren.
We zijn heel tevreden over de kennis op het gebied van de vindbaarheid op het internet. Stroopwafel Webdesign Gouda heeft zeker de creativiteit in huis, om door goed naar de wensen van de klant te luisteren de website op te bouwen. Met name de kennis en flexibiliteit hebben daarin enorm bijgedragen. We zijn heel erg tevreden hoe de samenwerking heeft plaatsgevonden. Wij raden een ieder aan om voor Stroopwafel Webdesign Gouda te kiezen als je op zoek bent naar een deskundige en betrokken webdesigner!!
Met dank aan Eelco Soeteman van Stroopwafel Design is vanaf morgen mijn nieuwe website online! Alle credits voor mijn website naar Eelco Soeteman. Eelco heeft perfect werk geleverd, waar ik hem zeer dankbaar voor ben. Als je ook ooit een website nodig hebt, twijfel niet en schakel Eelco in!
Dennis Lansbergen, Lansbergen Photography
Ik ben net gestart met mijn eigen adviesbedrijf. Om mijn bedrijf via het web te promoten heeft Eelco een website voor mij gebouwd. Eelco is iemand met ontzettend veel ervaring op dit vlak en dit heeft hij ook gebruikt bij mijn website.

Om een website voor een adviesbureau op te stellen was voor hem ook nieuwe uitdaging. Hij heeft gezorgd dat mijn bedrijf een professionele en een persoonlijke uitstraling heeft. Nu staat er kort en bondig wie ik ben en wat ik te bieden heb op de website. Daarnaast zorgt Eelco er voor dat ik ook goed gevonden wordt in de diverse zoekmachines en dat is geslaagd! Eelco weet waar hij het over heeft en het is erg prettig samenwerken met hem.